Ons avontuur

Bedenk en bespreek het ondenkbare. Jouw geheim is ons geheim.

Juni 2023: Waarom wij geloven in sensoren

Is wat wij ervaren de echte realiteit? Dat persoonlijke perceptie van invloed is op het ervaren van (de) realiteit spreekt voor zich. Als nerds hebben wij ook zo onze eigen kijk op de wereld van processen en operatie.

Mei 2023: Nerds met gouden handjes

De vraag naar nerds met gouden handjes is ongekend. Starten? liever gisteren dan vandaag. Het samenbrengen van kennis, data en volautomatisch acties is een regelrechte hit en nog belangrijker: In plaats van met de zweep overal achteraan zorgen de oplossingen ervoor dat iemand z’n werk precies kan doen zoals het comfortabel is voor die persoon.

April 2023: Lessons learned

Van de eerste LinkedIn campagne, cold-calling, netwerk events en het bestaande netwerk benaderen, alles in het teken om met een goed gevulde agenda zo veel mogelijk ondernemers en bedrijven te leren kennen.

Maart 2023: De start van Nerds zonder Grenzen

Opgericht door Geoffrey van Oostveen en Seth Geurtsen op 1 maart, 2023 te ‘s-Hertogenbosch. Onze missie: Meer realiseren in dezelfde tijd.

Februari 2023: Het idee

Waarom zijn mensen nog zo veel uren aan het verbranden aan zinloos knip en plak werk en niet bezig met hun talent en groei?