Mei 2023: Nerds met gouden handjes

De vraag naar nerds met gouden handjes is ongekend. Starten? liever gisteren dan vandaag. Het samenbrengen van kennis, data en volautomatisch acties is een regelrechte hit en nog belangrijker: In plaats van met de zweep overal achteraan zorgen de oplossingen ervoor dat iemand z’n werk precies kan doen zoals het comfortabel is voor die persoon.

Onze missie: Meer realiseren in dezelfde tijd werkt.

Terug naar mei 2023: Voordat er ook maar een cent wordt uitgegeven of regel code getypt valideren wij eerst onze ideeën.:

  • Hoe denkt en kijkt de ondernemer naar data, technologie en procesautomatisering? Complex, maar noodzakelijk voor de voortgang en doelstellingen. Overal achteraan blijven rennen is geen optie meer.

  • Komt onze boodschap goed over? Terug naar de tekentafel, meer voorbeelden die spreken tot de verbeelding toegepast op de sector en/of ondernemer.

  • Waar liggen de kansen en onze toegevoegde waarde? De vrijheid genieten om te kiezen voor de beste oplossingen en dit samen te brengen tot een geheel. Alles centraal en een gezamenlijke kijk op de job to be done.


Ondernemers zijn in de afgelopen jaren kritisch geworden als het gaat om technologische verandering, en met een goede reden: Veel mooie verhalen maar rampzalige projecten. Dat het geld kost, ok. Maar de impact op de emotionele bankrekening en uit eindelijke oplossing waar niemand mee wil werken is vele malen erger. De boodschap is duidelijk: Dit – nooit – meer.

En met deze boodschap voeren wij resultaatverplichting als uitgangspunt door. Oplossingen die werken. No cure, No pay. Want data, technologie en procesautomatisering mag geen hoofdpijn dossier zijn.

Nerds met gouden handjes