Decision-ready data

Validatie van het onderbuikgevoel over jouw bedrijfsprocessen, prestaties en doelstellingen. Onthul wat ze werkelijk zijn. Niet zoals je denkt dat ze zijn.

Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit? Stop met het sturen op onderbuikgevoel. Start met het onthullen wat ze werkelijk zijn. Niet zoals je denkt dat ze zijn.

Automatische planning en inzage in de dagelijkse operatie

Acties en uitvoering volgens schema, iedereen geïnformeerd over de job-to-be-done en bij afwijking of nieuwe inzichten automatisch worden geïnformeerd.

Planning Informeren Acteren

Doorlopende informatie over marktontwikkeling, vraag en aanbod.

Actieve controle op nieuwe, externe informatie en bronnen voor een ongekende voorsprong in de markt. Direct worden geïnformeerd of zelfs geheel automatische acties bij bijvoorbeeld verandering in voorraad, prijs en nieuwe kansen.

Marktontwikkeling Nieuwe kansen Aanbod

Inzage waar bezoekers en medewerkers afhaken

Een doorlopende analyse over gedrag en gebruik van oplossing. Inzage in o.a. gebreken in proces, applicaties, formulieren en website. En niet te vergeten het offline aspect: Waarom staan klanten te wachten of is het zo’n rotzooi in het magazijn.

Analyse Controle Vinger op de gevoelige plek

Doorlopende voorspelbaarheid en antwoorden op vraagstukken die je zelf niet zag aankomen.

Welk resultaat wil jij behalen?

Op zoek naar informatie over

Computer vision

Wat onze ogen kunnen zien, kan een slimme camera ook. 24/7 en zonder gemopper.

Machine learning

Verwerking van jouw data, beelden, sensoren en kennis in minuten. Algoritmen om patronen uit gegevens te leren en voorspellingen of beslissingen te maken op basis van nieuwe gegevens. Daar waar je gewoonlijk jaren voor nodig hebt.

Meer informatie

Process
automatisering

In plaats van knip en plak -werk, volautomatisch. Nauwkeurig, consistent en 24/7 zonder omkijken data verwerken

Meer informatie