Afdeling moeilijke zaken

Bedenk en bespreek het ondenkbare. Jouw geheim is ons geheim.

De ideeën van gisteren, oplossingen voor morgen

Door muren heen kijken

Met de mogelijkheid om door muren heen te kijken (Through-wall imaging) maakt het de weg vrij om statische of bewegende objecten en mensen te identificeren en volgen. Potentiele voordelen in veiligheid, beveiliging en het doorzoeken van omgevingen in rampgebieden.

Beelden Interpreteren Camera Toezicht

Indoor tracking

Met traceersystemen voor binnen is het mogelijk om realtime informatie over de locatie en status van goederen en personen te monitoren. Hiermee beschik je direct over betere besluitvorming en algeheel beheer van de locatie.

Analyse en inzichten van navigatie en oriëntatie, een ideaal middel voor optimale klantbeleving. Optimalisatie van de werkkracht, optimaal geleid worden naar specifieke locaties of activa en veiligheid en beveiliging die ondersteunt in het waarborgen van de veiligheid van medewerkers, bezoekers en patiënten door het bewaken van beperkte gebieden, het detecteren van ongeoorloofde toegang en het lokaliseren van personen in noodsituaties.

Gedrag Klantbeleving Beveiliging Toegang Personalisatie

Computer vision

Computer vision is een tak van kunstmatige intelligentie die machines in staat stelt beelden en video’s te herkennen, analyseren en interpreteren.

Leer machines om documenten te interpreteren, schaapjes te tellen of wanneer werknemers zitten te slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos en met als bijkomend privacy voordeel: de machine herkent alleen wat het geleerd is.

Beelden Interpreteren Camera Toezicht

Gebruik onze expertise om grenzenloos te discussieren over vraagstukken waar je nu alleen van kan dromen